Hey baby, I think I wanna marry you.

I would die for you, baby but you won't do the same.

Idag är jag glad, på riktiga jävla bra humör! Snart är det kryssning, jo jag vet att jag tjatar om den hela tiden haha. Men är ju sååå taggad liksom! Köpt en väska till den som jag hoppas att grejerna kommer få plats i. Ska köpa skor och lite kläder nästa vecka tror jag. Hoppas jag, måste förnya garderoben lite.. Våren är ju snart här, då måste vi ha lite mer färger kanske?! Satsar på en helt ny stil i år. En helt ny jag! Nu ska jag rensa min byrå, ska nämligen byta med mamma. Så ska jag möblera om också. Undra om jag orkar göra det idag? Nää får se, fast de är ju ett tag innan big brother börjar. ;)

Wiho!

26 dagar kvar till studentkryssningen

80 dagar kvar till studenten

28 dagar kvar till studentkryssningen
124 dagar kvar till jag blir 19 år
Jävlar va jag vill ha den 10 juni nu!!

Of all the lonely hearts, you're the one I'm thinking of

Jag tror att alla sagor har ett lyckligt slut.
Kan inte jag också få det då?

Let's have a party tonight

Idag gick jag förbi mitt rum och tänkte att jag skulle checka in i klädskåpet, förrådet eller vad det nu är. Hittade en resväska, tänkte packa till studentkryssningen. Men vafan, de är ju en månad och fyra dagar kvar. Då blev jag ledsen i ögat. Jag som hade hoppats på att det var en vecka kvar eller något. haha nej men det här kommer gå riktigt fort. Det händer roliga grejer varje helg nu, ska verkligen ta tag i grejer nu också.
Hoppas på jobbet också. Då blir det att fixa en snygg bil vi kan glida runt i, i sommar. Kanske en partybuss, vem vet? Hade varit ballt med en rosa cheva van, eller något liknande. Eller varför inte en 745 som jag har nu och skriva girlpower på? Hahaha. Ja månag idéer finns det och någon gång kommer dom väl bli sanna.
Egen lägenhet till vintern blir det iallafall. Om jag nu får jobbet haha. Allt hänger på det där jädra jobbet nu, hoppas dom gillar mig, vilket alla gör?! ;) hehehe. Näe men nu ska jag väl drömma mig bort och låtsas att jag är på hawaii eller kanske bahamas. Eller varför inte studentkryssningen. Vad skönt det ska bli att komma bort från Örebro.

Just det, var ju i Katrineholm i lördags med ett par brudar. Riktigt trevligt hade vi, och det ska vi definitivt göra om! tog Desses lilla bubbla och cruisade runt lite bland alla grappar. Vi såg säkert asballa ut i bilen! Alla kommer känna igen oss dom "Brudarna som sjunger 'Lets have a party!" ahaha. Värd helg. Blev strömpis i fredags också, men tog det riktigt lugnt där. Var roligt och träffa kompisar bara, ville inte dricka eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen.
Nu orkar jag inte skriva mera, för ni kommenterar ändå inte.
PössPåräSnögging

And it’s sick that all these battles are what keeps me satisfied

Riktig rolig cruising igår. Bilder ligger uppe på facebook, orkar inte lägga upp dom här haha.
Men ja, så äääre!
hehehe jag orkar inte blogga längre, blogg är tråkigt.

I may be dumb but I'm not stupid

Trying to make this work but you act like a jerk. Silly of me to keep holding on but the dunce cap is off. You don't know what you lost and you wont realize till I'm gone. That I was the one which one of us is really dumb.


If I should die before I wake, it's 'cause you took my breath away. Losing you is like living in a world with no air.

Ny tröja, nya solglasögon och ny hårfärg!!
Lite nytt utseende, man måste ju se bra ut mohaha.
Ska färga ännu mer rött imorgon tror jag. Eller till helgen. :-)

RSS 2.0