Dancing on my own

Snart är det kväll, snart sitter Jocke, Elin och Calle här. Jävlar va fulla och glada vi ska vara. Runt halv 12 drar vi oss upp på stan och träffar massa härligt folk! Sen PRICK 00.00 sjunger vi för Elin som fyller 19 år!! Nu ska jag fixa till lite på rummet och duscha och sånt grejs. Taggar sjuuukt mycket inför ikväll. VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

Slänger in en fyllebild på mig också ;>

Jag vill sova men jag kan inte, tror det ä...

dsc00794 (MMS)

Jag vill sova men jag kan inte, tror det är för att jag är sjukt taggad inför ikväll!


Happy new year


Nu är allt till nyår fixat. Nu äre bara att vänta till imorgon haha. :)
Shoppade lite idag, det blev 2 leggings ett par helsvarta och ett par sånadär andra haha! Hårinpackning och nagelförstärkare! :)

You're the one that makes my heart beat faster

Köttbuljong är det jag lever på när jag är sjuk. Det är ju inte det godaste man kan äta, eller dricka. Eller slurpa i sig, eller vafan ha i munen sen glider de ner i halsen och sen skiter man ut det. Eller kissar man ut de? Jaja, skitsamma, jag blir frisk på't och det äger tycker jag.

Du gör mig besviken

Varje år när jag har fyllt har du sagt grattis på födelsedagen, varje jul har du sagt god jul och gett mig en liten julklapp. Jag skiter väl i om du ger mig någon jävla julklapp, bara du inte glömmer mig? :s
Du gav mina kusiner julklappar men du sa inte ens god jul till mig, du kan ju se dig i röven att jag tänker vara snäll mot dig då. Iår glömde du att ringa och gratta mig, iår glömde du att säga god jul. Jag blir så jävla besviken, men vad ska jag göra. Påminna dig att komma ihåg mig?!
Min egna morbror har glömt bort mig, men vad ska jag göra åt de?
Jag klarar mig väl utan släktingar i guess.
Dom enda jag behöver är dom jag har vid min sida.

Nee, jag ser dig inte ens som en släkting längre.

Hjälp mig att bättra mig då!

Just nu ligger jag i sängen, har nog legat här halva dagen snart. Ont i halsen, hostar och är helt seg. Hoppas verkligen jag blir frisk till nyårsafton! Har inte något att blogga om längre, skriver ju bara tråkiga grejer känns det som. Ingen kommenterar fast de är många som kollar. Måste verkligen bättra mig att blogga, känns som jag har börjat fått en dålig blogg.
Vad tycker ni jag ska skriva om?

Orka med det här

Jag ska sluta umgås med alla "kompisar" jag har nu. Dom finns aldrig när man behöver dom och alla ljuger fan.

Sitter och super med kajsa och har superku...

dsc00764 (MMS)

Sitter och super med kajsa och har superkul! ;)


Min julafton tvåtusentio

Min julafton blev så jävla lyckad! Först blev jag väckt av mamma runt halv 11, då gick proppen i hela lägenheten, haha. Sen gick jag upp och tog en skinkmacka, mhmm! Sen fick jag öppna julklappar av mamma, satt lite vid datorn sen runt halv 1 ringer jag farfar så hämtar han mig runt 1. Väl när vi är där hjälper jag till med att laga lite mat och fixa allt innan halva tjocka släkten kom. Sen började vi äta och guuud va gott det var, men varför fick jag inte i mig mer för? Blev så sjukt sur, för det finns ju så mycket man vill ha men inte får ner. DÅLIGT! Men iaf, klockan 3 satte dom på kalle anka, men jag satt hellre med dom gamla i finrummet och snacka skit, haha! Så satt vi där och hade enormt trevligt, pratade om allt. Jag spelade faktiskt piano också, det går riktigt bra nu för er som ville veta! Sen öppnade jag julklappar där, jag blev nöjd med alla mina julklappar iår! Sen åkte jag hem och fixade mig, så skrev jag till Hanna att jag ville gå ut och dansa på någon krog. Hon tvekade först, men hon hängde med iallafall! Hon kom till mig typ vid 9 och runt halv 11 gick vi till Satin. Det var så roligt och dansa där, träffade några jag inte har träffat på länge! Jävlar va vi dansade haha, men så ska det ju vara? ;>
När jag kom hem från Satin så åt jag julmat som fyllemat, det gillas stooort!

.
Idag fyller Alexander 20 år, jag hoppas verkligen du har det bra där du än är. Vi ses säkert senare, ha en riktigt bra dag och köp inte för mycket alkohol på systembolaget i himlen!

Bilden säger allt

dsc00763 (MMS)

Bilden säger allt


God jul!

dsc00762 (MMS)

God jul!


Klicka, tjäna poäng och shoppa!

PointShop.se

All I want for christmas is you

Jag klippte mig i onsdags, blev så jädra nöjd.
haha lite skojbilder får man ju faktiskt ta ibland. Orka va seriös hela tiden? ;>
Tror jag ska sova snart så jag kan få äta min jädra julmat fortare! mm, ska njuuuta och äta mycket!
Men God Jul på er alla läsare! Ni som kollar den är helt underbara, även fast ni inte kommenterar så ofta. :)
Gillar er lika mycket ändå, så ni vet! Godnatt och ha en grym julafton.

hey baby, I think I wanna marry you

Jo föresten, jag är oskuld och ska gifta mig med prinsen. Så alla vet liksom.

Du förstörde mitt liv, kommer jag någonsin få tillbaka de som det var?

Varje år har jag sett fram emot julafton, men inte i år. Jag längtar inte alls, vill bara ha nyår så de nya året kan börja. Så jag slipper tänka på allt skit som har varit i år. Okej, allt har inte varit skit. Eller det mesta har varit det, men när jag fick tillbaka mina vänner igen. Det var det bästa av allt! Får väl typ ta nya tag till nästa vecka och se framåt. Det är inte ens 4 månader kvar tills studentkryssningen. Och om bara 3 veckor är det bara 5 månader kvar tills studenten! Jävlar va taggad jag är, ska verkligen kämpa hårt nu så jag kommer ifatt med allt i skolan som jag har missat! April och juni kommer bli dom bästa månaderna i mitt liv, jag längtar så mycket.
Nästa år blir jag hela 19 år, shit va gammalt det låter. Men det ska väl bli roligt, att jobba och ha ett eget place. Det ser jag fram emot, ska bli riktigt coolt hah.

Allting har förändratas men du finns kvar..

Jag vill färga håret. Men de går inteee, måste klippa mig först! På onsdag smäller det, klockan 09.30 blir jag korthårig. Eller iaf kortare. Gaah, panik.. De måste växa fort, då menar jag jättefort.Sen på kvällen blir det strömpis eller? Sjukt sugen på att gå ut och dansa lite hähä.
I'll never be the same if we ever meet again.

"Tyck synd om mig nu" Det var det sista du sa


baby, let’s go!


Trying to be serious liksom, fast det inte gick så bra!
Här är iallafall jag och Desse, min partybrutta! :D

I throw my hands up in the air sometimes

Hahaha, den roligaste kommentaren jag har fått på lääänge. "Du är söt som en åsna" Är inte de lite för mycke?

You're the only one that I want

Orkar inte med den här jävla huvudvärken längre, imorgon blir det att ringa till vc och fråga vafan som är fel. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, orkar inte vara uppe längre. Godnatt.

Vi alla gör misstag, bara att endel gör det fler gånger än andra

Så här sjuk är jag, lever på äcklig alvedon. Om ni undrar varför de är brustabletter så har jag svårt för att ta vanliga tabletter. De är de värsta jag vet haha, har tagit pencillin en gång, aldrig mer, blää. Stod säkert i 20 min varje dag innan den slank ner i halsen.. Näe usch, hat till tabletter. Har även min Ragnar, han ligger på min mage hela tiden, för jag har en äcklig mensvärk. Sånt gillar vi inte! Och tvn var min kompis från 18 igårkväll tills imorse vid 11. Sov alltså jag vet inte hur många timmar. Men många blev det, är pigg nu iallafall fast ändå trött(?) haha. Får se om jag orkar göra något idag, är helt slut. På lördag fyller farmor år, så det blir väl att åka dit och hälsa på och sen på söndag ska jag till stockholm. Haha, vågar man verkligen åka dit?
Min rosa myspys gos filt är min bästa vän just nu haha.


Du är så söt min kära lilla poni

Klicka här! :)

When it gets dark and when it gets cold We can just hold eachother till we see the sunlight

Så här mår jag just nu, bajs alltså. Jag har ont i huvudet, ont i halsen, ont i magen, mensvärk, känns fan som jag har feber, gah jag går och lägger mig hejdå.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Du är den finaste jag någonsin sett och den vackraste jag någonsin mött.
Jag tycker om att göra grimarser, OKI?!
Mina privatlektioner inom teckenspråk fortsätter imorgon! Blir nog att sova borta också, för vem orkar sova själv liksom? :)
Hade sjukt roligt idag, vi gjorde potatiskroketter, kycklig, broccoli, grönsaker och hade värsta mysmiddagen haha! Sen spelade vi något roligt xboxspel och jädrar vad vi skrattade, har nog aldrig varit så duktig på att flyga förut! :p
Sen blev det film I love you Beth Cooper, en riktigt rolig film faktiskt, den rekomenrerar jag att de som vill skratta lite! Gick hem runt 22.30, så när jag kom hem blev jag trött, men liksom jag kan inte sova nu. Datorn stod ju på så jag satte mig här, och nu sitter jag kvar. Är inte ett dugg trött längre, lite dåligt av mig kanske heheh.
Näe nu orkar jag inte skriva mer, ska pensla på lite mer nagellack, det såg så genomskinligt ut.
Åh jag är så glad! :) Naglarna har ju äntligen växt ut!

It's not easy to be me


You won't get to see the tears I cry

You should have known better than to lean on me. You never thought of anyone else. You just saw your pain. And now I cry in the middle of the night. For the same damn thing.
Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt. Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me. Because of you, I am afraid.
You should have known better than to lean on me. You never thought of anyone else. You just saw your pain. And now I cry in the middle of the night. For the same damn thing.
Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt. Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me. Because of you, I am afraid.
Myskatter <3

My friends try and tell me, find a man of my own. But each time I try, I just break down and cry..

Första gången jag hade uppsatt på flera månader tror jag hah!
Var tvugen å ta en bild bara för de hahah, rolig jag är.
Jag tycker om dig.

Ska jag sjunga, då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt
Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt
-
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt
'
Hade så jädra sjukt kul igår, det var en av mina bästa dagar i hela mitt liv!
Slänger upp några söta cambilder så får ni se min grymma sminkning som Jessica gjorde!
Hon fixade även mitt hår och måste faktiskt säga att jag har aldrig känt mig så här snygg haha.
Hon ska lugnt få sminka mig flera gånger och fixa mitt hår, det är roligt att inte ha det vanliga liksom.
Så tack för det Jessica :)


Förlåt för att jag aldrig har sagt förlåt

Jag håller seriöst på att gå sönder. Jävla teliaskit funkar ju aldrig. Jävlar, jag ska aaaaaldrig i hela mitt liv skaffa det. Det krånglar bara heeeela tiden. Jag kommer inte in på msn eller facebook, men alla andra sidor kommer jag in på? Vafan är detta.. Lyssnar till och med på spotify, helt stört. Usch va jag är glad för att jag bor i stan. Ska aldrig svika the city. <3 haha.

Jag får tacka Jocke som är så snäll och verkligen åker ut och hämtar mig mitt ute i ingenstans höhö.
Nej nu måste jag packa ihop grejerna och börja gå ut så han inte kör förbi hahaha! Kanske skriver sen när jag är i Örebro igen.

Die "kändisbloggare", die!

Fyfan vad jag hatar bloggare som skriver massa om "feta människor". Vi som har lite hull på kroppen är fan lika mycket värda som er pinnsmala. Jag förstår inte hur man ens har mage att säga "Tjocka personer har inte rätt att leva" osv. Blir så irriterad!
Jag skiter fullständigt i om min blogg är känd, om jag har många besökare varje dag eller om jag får en kommentar. Jag har min blogg för att jag vill skriva av mig då och då, för att kanske mina nära och kära ska checka in ibland.
Domdär jävla kissmyassie, blondinknullare å allt vafan dom heter, usch vad jag hatar dom. Jag har aldrig kollat in deras bloggar för jag skulle bli SÅ JÄVLA IRRITERAD då, gah.
Kom precis in på en bögs blogg, eller ja. Jag vet inte om han var bög, men han såg iaf jävligt bögig ut. Han skrev att tjejer MÅSTE vara smala. Eh när blev det ett måste? Kärlekskurvor är fint, tjejer ska inte vara smala. Det är ett BIG no. Jag är glad att jag inte är smal. Fast jag skulle ju kunna gå ner ett kg, eller några kanske. Men det är bara för att jag själv ska må bra, inte för att andra säger att jag är fet. Vilket jag inte är, jag är mullig det är jag. Men jag är inte fet. Om man är fet väger man typ 150kg, då kan vi börja kalla någon fet. Det är inte hälsosamt att vara överviktig, det är därför jag vill gå ner några kilo så jag mår bättre i mig själv.
Jag förstår inte varför dom får så mycket läsare. Är det för att dom lägger upp nakenbilder på sig själva, gör bröstförstoringar eller kanske har lite för mycket brunkräm? Nä jag vet faktiskt inte, fast jag undrar ju.
Hör hela tiden att det är "kändisbloggare" som bråkar med varandra, dom är otrogna hit och dit, kallar varandra grejer på bloggarna. Alltså hur moget är det egentligen? Det är som att jag skulle skriva något dumt om den personen jag inte tyckte om i min blogg. Man ba wtf, vem gör så egentligen? Inte jag iallafall, för jag är en snäll flicka haha. Nej men seriöst, jag blir så himla arg på hur dom beter sig.
Just nu sitter jag i sängen med Iris bredvid mig, jag tror att hon ser att jag är arg haha. Men ska gosa ner mig med henne nu och glömma alla JÄVLA bloggare ett tag. Eller förhoppningsvis föralltid.

Jag drömmer om en framtid med dig

Pappa är i farten med min kamera. Bilderna blir inte så bra för det är mörkt ute och stall lamporna suger getpung. Men bilder på dom bästa, de är ju dom bästa bilderna som finns, eller?
Hann tyvärr inte lägga in bilderna på min älskade katt, för batteriet på kameran dog och jag orkar verkligen inte gå och ladda den. Jag ligger ju sååå skönt i min säng. Jappjapp, nu ska jag mysa ännu mer och lyssna på bra musik.


När jag är med er, det är då jag känner mig hemma.

Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Jag orkar inte med falska kompisar längre, förtjänar jag verkligen det här?
Näe det gör jag inte. Ni är taskiga och bajsa ner er dumma korvar.
Jag måste skaffa nya vänner, dom gamla försvinner bara.

"Man skaffar nya vänner hela tiden, lämnar dom och börjar om"

Saker du ångrar är chanser du aldrig tog

Jag är så jävla taggad!
Men först är det julafton, efter det är det nyår. Då ska det partajas!
Sen är det massa pluggande i skolan, sen blir det studentkryssning 19 april, LÄNGTAR SOM FAN, JA!
Sen en vecka innan det är studenten, som är den 10 juni för er som inte visste) då ska jag vara packad i skolan varje dag. Det kommer gå skitbra att planera studenten och vara full samtidigt, jga lovar!
Jag är duktig som går i skolan, finns ju vissa idioter som kastar sitt liv åt helvete.. ;)
WOHO, jag mår så jädra bra. Mitt liv är äntligen tillbaka, nu kan jag göra vad jag vill! =D

snälla gråt inte mer. jag försöker att ta mig tid, jag försöker att finnas till. men det tjänar inget till, så snälla gråt inte mer

Jag är vaken för sent, jag sover för länge
och jag stör dig ibland i din sömn
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd
Jag är vaken för sent, jag sover för länge
och jag stör dig ibland i din sömn
'
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd
'
jag försöker vara snäll
jag försöker att förstå
aldrig gör jag något dumt
snälla gråt inte mer

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Du sa att du behövde tid, du hade tid

Allting blir precis som man förväntar sig.

Du är beviset på att drömmar kan bli sanna

Igår var jag på bilorientering med pappsen, skit trött var jag. Kom hem drygt 22, tänkte att jag skulle gå ut, men orkade verkligen inte. Jag var så sjukt trött, gick och la mig typ 12 haha. Näe idag blir det bowling vid 13.00 och julbord 18.00. Ska till Jessica, för hon ska få sminka mig innan dom hämtar mig när vi ska till julbordet. :)
Hoppas på en asbra dag.
Men det är ju alltid bäst när man är med dom man gillar mest, eller?

Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant. Vi var aldrig kära i varandra, det bara kändes likadant

Jag grät och vi kysstes, fast jag borde ha bett dig att gå.
Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.
Är du kvar där du var, jag har slutat gå förbi.
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli.Det är vår och varmt och fullt med folk på stan.
Jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan.
Det är vår och varmt och fullt med folk på stan.
Jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan.
Är du kvar där du var, jag har slutat gå förbi.
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli.
Jag grät och vi kysstes, fast jag borde ha bett dig att gå.
Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.
Det är vår och varmt när du har hört vad jag har sagt.
då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft.
Ni har sett bilden förut, ni lär få se den igen.

RSS 2.0